Ansøgningsprocessen

Der er mange veje til en karriere hos Orkla, og ansøgningsprocessen varierer fra stilling til stilling. De fleste kandidater skal igennem mange af de samme trin i jobansøgningsprocessen, og der er flere ligheder mellem dem, som lykkes.

1. Ansøgning

For at søge en stilling hos Orkla, skal du benytte vores elektroniske ansøgningsskema og uploade CV, ansøgning og evt. anbefalinger og certifikater.
Hvis du søger uopfordret, skal du gå ind under ledige stillinger og sende en uopfordred ansøgning. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

2. Tilbagemelding

Vi foretager en grundig gennemgang af alle indkomne ansøgninger. Derfor er det forskelligt, hvor lang tid det vil tage, før du får en endelig tilbagemelding på, om du vil blive indkaldt til interview. Men vi lægger stor vægt på, at processen skal være så hurtig som muligt, så du som kandidat ikke skal vente for længe på svar. Ved rekruttering af Young Professionals (maks. 2 års erfaring) kan en IQ-test bruges som et screeningværktøj, som gennemføres inden det første interview.

3. Første interviewrunde

Hvis vi synes, du er en interessant og relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til et første interview. Formålet med det første interview er at lære lidt mere om dig som kandidat. Ved rekruttering til Brand Manager- stillinger kan dette interview blive erstattet med en ”Rekrutteringsdag”, som normalt indeholder case-løsning, speed-interview og præsentationer.

4. Test og hjemmecase

Mellem første og andet interview benytter vi os ofte af relevante tests og/eller en hjemmecase. Det er for at finde det bedst mulige match mellem kravspecifikation og stillingsbeskrivelse og kandidatens kompetencer, viden og egenskaber. Orkla har certificerede test-analytikere i HR-funktionen.

5. Andet og tredje interview

Formålet med andet og tredje interview er at gå i dybden med din personlighed, dine egenskaber, kvalifikationer og færdigheder. Hvis du har forberedt en case eller gennemført en test, skal de præsenteres, og der skal gives en tilbagemelding.

6. Referencer

Efter det sidste interview vil der ofte blive indhentet referencer.

7. Ansættelse

Efter denne proces vil vi forhåbentlig have mulighed for at tilbyde dig en stilling hos Orkla, og du vil få tilsendt et tilbud og en ansættelseskontrakt.
Hvis du har spørgsmål vedrørende processen, skal du blot kontakte os.
Held og lykke!