Køb og Vind Brandvarme Grillgevinster

Aktiviteten gælder i perioden fra 01.05.2019 til og med 15.08.2019.
Kampagnen afholdes af Orkla Foods Danmark.

Sådan deltager du:

Konkurrencen er købsbetinget, og deltagelse sker ved at:

  • købe 3 valgfrie produkter fra Bähncke, Fun Light eller Beauvais
  • tage et foto af bonen
  • sende foto af bonen på sms med teksten ’grill’ til 1272

Det koster alm. sms-takst, og man kan kun deltage via sms.

Hvad kan du vinde?

Hovedpræmien er en loungegynge til haven, som der trækkes lod om den 16-08-2019.

1 x Hængesofa  – Værdi: 10.000 kr.

Herudover trækkes der lod om et udvalg af mindre præmier sidst på måneden i maj, juni og juli. Præmierne til disse lodtrækninger er et udvalg af følgende:

3 x Weber knivsæt  – Værdi: 560 kr.                                      3 x Grillhandske og termometer – Værdi: 560kr

                                                         

10 x Forklæde – Værdi: 120 kr.                                               10 x Saftdispenser med taphane – Værdi: 99,95 kr.

                                                                

 

Vinderne kontaktes direkte umiddelbart efter lodtrækningen.

Præmieafgiften afregnes af Orkla Foods Danmark.

Hvad skal du ellers vide?

Du kan deltage i aktiviteten lige så mange gange du har lyst – dog ikke med samme bon og kun en gang om dagen. Ansatte i Orkla Foods Danmark og andre, der er involveret i administrationen af konkurrencen, kan ikke deltage i kampagnen. Orkla Foods Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller for indlæg, der er gået tabt, og/eller ikke er modtaget, beskadigede eller forsinkede, eller som ikke har kunnet sendes på grund af tekniske fejl eller enhver anden årsag, som arrangøren ikke er herre over.

Ved mistanke om snyd har Orkla Foods Danmark ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i aktiviteten, accepterer du samtidig disse betingelser. Indsendte kvitteringer dateret før 01.05.2019 til og med 15.08.2019 indgår ikke i kampagnen.

Ved deltagelse i aktiviteten giver du samtidig samtykke til, at Orkla må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administrationen af aktiviteten. Når kampagnen er afsluttet, vil personoplysningerne blive slettet.

Orkla Foods Danmark vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger. Du har altid ret til at tilbagekalde din samtykke til behandling af dine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes, før end kampagnen slutter, vil konkurrencedeltageren ikke længere være berettiget til at deltage i kampagnen, og Orkla Foods Danmark vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger. (Du har også en lovfæstet ret til gratis, en gang hver kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til Orkla Foods Danmark, at blive informeret om hvilken personoplysninger om dig, som Orkla Foods Danmark har og hvordan disse data behandles. Du har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som Orkla Foods Danmark behandler.

For yderligere information eller spørgsmål til kampagnen kontakt Orkla Foods Danmark på tlf.: +45 43589300.