Gårdlykke Kødpålæg

Gårdlykke pålæg er dansk slagterhåndværk når det er bedst. Udviklet af vores pålægsmager i Christiansfeld i Sønderjylland.

Dansk Skinke

Til Gårdlykke Dansk Skinke har vi fundet inspiration i Christiansfelds gamle tradition for honningkagebagning.

Dansk Spegepølse

Gårdlykke Dansk Oksespegepølse er langtidsmodnet og lavet af hakket kød fra dansk kødkvæg og svin.

Dansk Roastbeef

Gårdlykke Dansk Roastbeef er skåret af rosastegt okseinderlår fra dansk kødkvæg – krydret med knust sort peber.

Dansk Oksebryst

Gårdlykke Dansk Oksebryst er sprængt. “Sprængt” er den gamle betegnelse for at salte et stykke kød og derefter koge det med klassiske suppeurter.

Dansk Hamburgerryg

Gårdlykke Dansk Hamburgerryg er lavet af hel, saltet svinekam, røget over bøgeflis og skåret i tykke skiver, saftige skiver.

Dansk Rullepølse

Gårdlykke Dansk Rullepølse er smagfulde tykke skiver af svineslag fra dansk svin, rullet med krydderurter og knust sort og hvid peber.

Dansk Frikadellepølse

Vores frikadeller er hakket af dansk svinekød, og lokalt produceret i Christiansfeld. Efter en gammel opskrift er vores frikadellepølse krydret med løg, som giver en frisk smag til middagsbordet eller i madpakken.

Dansk Rullesteg

Vores Rullesteg er både produceret med dansk svin, og lokalt i Christiansfeld efter traditionel opskrift. Vi har rullet vores svineslag med svesker, for at give dig en ekstra forkælelse.

Gårdlykkes råvarer

Hos Gårdlykke udvælger vi vores ingredienser nøje, for at opnå den bedste smagsoplevelse i det færdige produkt. Vi inspireres af den danske natur og madkultur når vi udvikler vores opskrifter og derfor er vores råvarer også, så vidt muligt, fra Danmark.

Læs mere

Fler produkter

Fler produkter