Klar logo

Klar

Klar er en serie bestående af bæredygtige produkter til rengøring, tøjvask, opvask og personlig pleje - alle med god effekt, som samtidig dufter og føles godt.

Klar-serien indeholder nøje udvalgte ingredienser – blot dem der er brug for og ingen unødvendige. Samtlige produkter har gennemgået Svanemærkets skrappe krav og er allesammen godkendt og mærket med Svanemærkets logo. Herudover er serien vegansk. Ingen af vores produkter er testet på dyr eller indeholder elementer, som kommer fra dyr; såkaldte animalske ingredienser.

Alle flaskerne i serien er lavet af 100% genanvendt plastik. I stedet for at lave nyt, bruger vi det vi kan igen. Og igen. Vi arbejder også med at få lågene i genanvendt plastik – det håber vi, at vi snart kan introducere. Naturligvis indeholder produkterne i Klar ikke mikroplast.

Sikkerhed

Når du anvender vores produkter, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du ved, at de ikke udgør en risiko for hverken dig eller miljøet. Derfor indeholder denne side sikkerhedsdatablade for aktuelle produkter i Orkla Care.

Læs mere om  kemikalier HER

Læs mere
Klar tøjvask