HUSK Psyllium mavebalance_logo

HUSK® Psyllium Mavebalance – kosttilskud

HUSK® Psyllium Mavebalance er en kosttilskudsserie, hvor alle varianter indeholder naturlige psyllium-frøskaller, som bidrager til en normal fordøjelse og tarmfunktion samt hjælper mod træg mave.

Psyllium-frøskaller – naturens bidrag til normal fordøjelse

HUSK® Psyllium Mavebalance er frøskaller fra planten psyllium. Frøskallerne indeholder 85% kostfibre og er i stand til at absorbere deres egen vægt 40 gange. Denne egenskab er meget hjælpsom i forhold til en træg mave.

Psyllium frøskaller bidrager til en normal fordøjelse og tarmfunktion samt bidrager til tarmregelmæssighed og til at blødgøre afføring

VARMEBEHANDLEDE PSYLLIUM FRØSKALLER

Orkla Care anvender varmebehandling af psyllium frøskallerne som led i kvalitetssikringen af HUSK® Psyllium Mavebalance.

Varmebehandlingen giver psyllium-frøskallerne en lidt mørkere farve. Farven på psyllium-frøskallerne kan variere fra produktion til produktion.

Produktinformation

VIGTIGT!
Da psyllium frøskaller reducerer transporttiden i tarmene og kan påvirke optagelsen af medicin, bør du tage pulveret/kapslerne mindst en time før eller efter din eventuelle medicin.
Det er vigtigt at få en varieret og afbalanceret kost og føre en sund livsstil. Anbefalet daglig dosering bør ikke overskrides.

Opbevaring

Opbevares tørt ved max 25˚C og beskyttet mod direkte sollys, samt utilgængeligt for børn.

  • Kan anvendes af gravide
  • Er naturligt fri for gluten
  • Pulveret kan anvendes til børn fra 6 år

HUSK psyllium mavebalance_produktinformation