Orkla på Dow Jones’ indeks for bæredygtighed

Vi har for syvende år i træk fået en plads på Dow Jones Sustainability Index Europe.

– At vi er med på en af verdens mest ansete bæredygtighedsindekser er en vigtig anerkendelse af det arbejde, vi gør på det område. Det giver inspiration til den videre indsats, siger assisterende direktør for samfundsansvar i Orkla, Ellen Behrens.

– God håndtering af bæredygtighedsrelaterede risici og muligheder er vigtig for en virksomheds langsigtede værdiudvikling og noget, som stadig flere investorer lægger vægt på, siger Ellen.

Dow Jones indekset betragtes af mange som verdens vigtigste rangering af virksomheders aktiviteter inden for miljø og samfundsansvar, og det er en vigtig rettesnor for investorer og andre interessenter i vurderingen af virksomheders ikke-finansielle resultater.

 

– Vi har de seneste år øget indsatsen på vigtige områder som ernæring og sundhed, ansvarlige indkøb og miljø. Vi er glade for, at der bliver lagt mærke til det, siger Ellen.

Det prestigefyldte Dow Jones indeks indeholder 20% af i alt 600 europæiske virksomheder, og Orkla er en af tre virksomheder i kategorien ”FOA  Food products”. De andre virksomheder er Danone og Nestlé.