Studerende og praktikforløb

Orkla forstår vigtigheden af, at studerende kommer ud på arbejdspladserne, så de udvikler deres ideer og erfaringer. Der er flere muligheder for at lære Orkla bedre at kende, før arbejdslivet starter. Det spænder fra at samarbejde med vores fagfolk om speciale eller masteropgave eller deltage i et af vores praktikprogrammer. Mulighederne er uendelige!

Praktikforløb i Orkla

Orkla Summer Academy begyndte i 2017 som et markedsføringsfokuseret program, da dette var et centralt fokusområde for os. Men efter programmets store succes udvidede vi det til at dække flere områder, der omfattede finansiering, HR, M&A, IT, HSE og produktion samt Supply Chain. Vi rekrutterer nu over 20 studerende til vores sommerprogram foruden forskellige samarbejder med erhvervsskoler gennem året.

Vi valgte navnet “Orkla Summer Academy”, fordi det giver en følelse af en sommerlejr blandet med reel læring i et intellektuelt virksomhedsmiljø. Vi ønskede, at programmet skulle være sjovt for praktikanterne, men også give mulighed for at producere arbejde af høj kvalitet, som vi rent faktisk kan bruge i vores daglige arbejde. Orkla som selskab er også kendt for sine interne læringsakademier som Brand Manager Academy og Production Academy, så det var også vigtigt, at det var i overensstemmelse med vores tilbud.

Praktikforløb er vigtige for Orkla, fordi vi har et ansvar over for samfundet til at skabe værdifuld arbejdserfaring, men også fordi det giver os adgang til nye ideer, indsigter og begreber, som vi ellers ikke ville få. Vi bruger også praktikophold som en måde at udvikle vores egne ledere på og skabe klare retningslinjer for fremtidige Orkla-medarbejdere. Praktikanter er en vigtig del af vores langsigtede talentstrategi og vil kun blive udbygget som årene går.

Find ud af mere om vores praktikophold og tilbud

Samarbejde om hovedopgaver

Flere studerende skriver deres hovedopgave i samarbejde med os. Vi anbefaler studerende at kontakte HR centralt med oplysninger om det emne og Orkla-område, de vil arbejde med, og den tidsramme, de arbejder indenfor.

Hvis du allerede kender den person, du vil arbejde med, bedes du kontakte vedkommende direkte, hvis det er muligt. Det er ikke muligt for os at svare på hver eneste ansøgning, og vi anbefaler, at du ansøger om en praktikplads hos Orkla som en adgang til virksomheden. Mange studerende slutter deres uddannelsesforløb med at skrive en opgave om Orkla efter afslutningen af deres praktikophold.

Mød vores studerende og praktikanter

Læs hvad vores medarbejdere fortæller om deres første år i Orkla.