Ofte stillede spørgsmål til ansøgningsprocessen

Kontakt HR-afdelingen, hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål nedenfor

Samfundet ændrer sig konstant, og de færdigheder, som arbejdsgiverne søger, ændres også. I Orkla kræver de fleste stillinger gode analytiske færdigheder, men stillinger inden for økonomi og Brand Management kræver mere end gennemsnittet. Kandidater skal demonstrere kommerciel nysgerrighed, motivation og lidenskab for de produkter, vi laver, og selvfølgelig for virksomheden. Tidligere erfaringer med forbrugsvaresektoren er en stor fordel ved de mere erfaringskrævende stillinger. Vi søger også personer, der er motiveret for at udvikle deres færdigheder og viden, og som trives i et effektivt miljø.

Hvad angår uddannelsesmæssig baggrund kræver flere stillinger fire års videregående uddannelse (kandidateksamen foretrækkes), men der er forskellige stillinger, der sætter erfaring før uddannelse. Vi er fleksible, når det gælder kandidatens baggrund og uddannelse, og vi vil altid se på det samlede billede af en kandidat. Vi er tilbøjelige til at søge kandidater med baggrund inden for it, business, civil eller industriel økonomi, strategi, HR, fødevarevidenskab og bæredygtighed.

Vi rekrutterer nyuddannede til følgende stillinger:

  • Project Analyst
  • Business Controller
  • Brand Manager
  • IT Professional
  • Production Trainee (kun i Norge)

Praktikophold

Vi tilbyder flere forskellige praktikophold i mange af vores afdelinger. Du kan læse mere om praktikophold hos Orkla her.

Traineeprogram

Orkla Foods Norge tilbyder produktionstraineeprogrammer, som er designet til kandidater, der er interesserede i en fremtidig karriere som produktionschef eller inden for logistik og innovation. Ved at tilbyde stillinger som praktikant i Orkla Foods Norways forskellige afdelinger håber vi at kunne udvikle fremtidige fabriksledere, projektledere og forandringsledere, der har bred erfaring og indsigt i alle dele af værdikæden. For mere information om dette program, klik her.

Sommerjob

Nogle af virksomhederne i Orkla-koncernen tilbyder sommerjob. Hvis du leder efter et sommerjob på en af vores fabrikker, anbefaler vi, at du kontakter fabrikken direkte. Eventuelle sommerjobs på vores hovedkontor annonceres via vores karrierewebsteder.

Desværre har vi ingen systemer til sådanne samarbejder, men hvis du har en god hypotese eller en ide, er vi åbne for at diskutere et muligt samarbejde. Dette er noget, der afgøres fra opgave til opgave. Send din forespørgsel til (recruitment@orkla.com) eller til en ansat, hvis du allerede ved, hvem du skal kontakte.

Orkla ligger hovedsageligt i Skandinavien, Baltikum og Centraleuropa, og der er muligheder for mobilitet på tværs af landene, hvis dette er ønskeligt for medarbejderen. Pt. tilbyder vi ikke et formelt internt mobilitetsprogram, men vi arbejder på at gøre det lettere at tilbyde intern mobilitet på tværs af landegrænser. Vi har flere medarbejdere, der har ønsket at arbejde i andre lande, og som har haft mulighed for det. Du kan læse mere om dem her:

Kompetenceudvikling i Orkla foregår primært gennem nye og udfordrende arbejdsopgaver. Vi er af den overbevisning, at erfaring skaber god ekspertise, og vi ønsker at tilbyde vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder gennem dette. Med ledere som nærmeste coach får medarbejderne mulighed for at påvirke opgaver og processer på højt niveau. Orkla tilbyder også mere formel kompetenceudvikling i form af forskellige kursusprogrammer, som normalt holdes hos Orklas egen uddannelsesinstitution, Borregaard Hovegaard. Her holdes kurser i både specialprogrammer (Orkla Brand Academy) og globale ledelsesudviklingsprogrammer. Vi mener, at opretholdelse af en sund balance mellem arbejde og fritid skaber optimale resultater.

Nej, vi accepterer ikke uopfordrede ansøgninger til uspecificerede stillinger i Orkla. Vi modtager mange uopfordrede applikationer, og vi har desværre ikke kapacitet til at håndtere disse manuelt. Alle vores ledige stillinger er udgivet på Orkla.no/carriere, og ansøgninger skal indsendes via vores karriereportal. Her har du mulighed for at registrere en generel profil og bede om e-mailbeskeder, når vi udgiver jobopslag af din interesse.

Hvis du gerne vil arbejde på en af Orklas fabrikker, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til den fabrik, du gerne vil arbejde på. Enten via telefon eller e-mail.