#Ahometrogrow

Hos Orkla lærer du nye ting hele tiden – om de forskellige varemærker, erfaringer, mennesker, markeder, værdikæden, træning og måder at tænke på. Vi ønsker at skabe muligheder for vores medarbejdere til at udvikle nye færdigheder og bruge dem til at gøre en forskel – for Orkla, for varemærkerne og for verden.

Vi ønsker at give vores medarbejdere et dynamisk miljø omgivet af pålidelige og troværdige varemærker og med utallige muligheder for at lære og udvikle sig. Der findes mange virksomheder inden for denne sektor, men her er nogle af grundene til, at Orkla tilbyder en unik og energisk arbejdsplads, som fremmer nysgerrighed og frihed.

Stay eager to learn

Hos Orkla er ingen af os færdige med at lære. Fra vores første til vores sidste dag lærer og vokser vi inden for rammerne af vores virksomhed. Ja, der er varierede stillinger på tværs af varemærker, globale markeder og hele værdikæden, der venter på at udfordre os fra den ene rolle til den anden. Ja, vi har en række trænings- og udviklingsmuligheder på vores faglige akademier. Ja, der er ledere, som inspirerer og motiverer os med deres visioner. Men ud over det er der også en åben kultur inden for selvudvikling og en modig innovationsånd, der driver vores medarbejdere, vores forretning og alt, hvad vi gør. Og når Orkla fortsat ændrer sig i hurtigt tempo, ændrer vi os også. Vi udfordrer os selv ved at forsøge at finde endnu bedre måder at gøre opmærksom på virksomheden i de kommende år.

Find like minds

Vi mener, at den bedste måde at gøre vores arbejde på er at støtte andre i at gøre deres arbejde. Ved at arbejde sammen. Ved at inspirere hinanden. Ved at knytte forbindelse med ligesindede. Uanset hvilket land vi arbejder i, uanset hvilken produktionslinje, kontor eller område, vi kalder vores hjem, er vi en gruppe mennesker på alle niveauer, der arbejder sammen, støtter hinanden og deler ideer. Værdsat og belønnet for at være dem, vi er, forener vi gensidig respekt, skaber venskaber og har det sjovt, mens vi arbejder sammen på tværs af funktioner og landegrænser.

Be global, locally

Vi er en global virksomhed forankret i lokal kultur. Vækst gennem opkøb af virksomheder i hele Skandinavien, Europa og resten af verden har gjort os i stand til at byde velkendte regionale varemærker, nye produktionssteder og nye mennesker i Orkla-familien velkommen. Vi er stolte af at være en global virksomhed inden for hurtigt omsættelige forbrugsvarer og lige så stolte af at udvikle lokale varemærker. Vi bruger vores medarbejderes kendskab og færdigheder til at skræddersy vores arbejde til regionale præferencer, og vi deler bedste praksis på tværs af forretningsfunktioner og lande. At være kommercielt nysgerrig er et perspektiv, som gør os i stand til at se det store billede, hele den globale værdikæde og effekten af vores varemærker på forbrugere og kunder, hvor end vi arbejder.

Continue the love

Den Gamle Fabrik, KiMs, Odense Marcipan, Unikalk. Nye og gamle lokale varemærker som disse gør os til den virksomhed, vi er i dag. De er en velkendt ven og en daglig følgesvend. Vi er stolte over at have været i hjemmene og hjerterne hos millioner af forbrugere i generationer, og vi er stolte over, hvordan vi er nået dertil. Ved at arbejde med vores styrker og ambitioner udvikler vi os i takt med samfundet. Gennem vores varemærker har vi hver især mulighed for at gøre gode ting for vores karrierer, forbrugere og kunder. Vi er alle ansvarlige for at bidrage til yderligere succes for Orkla og vores varemærker.

Hvis du vil med på en rejse, hvor du kan påvirke hele værdikæden – så tag et kig på vores ledige stillinger og bliv en del af #Ahometogrow